IL FORNARETTO

IL FORNARETTO La cucina Italiana

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 695 beoordelingen
20 aug 2018 om 5:54 Ik ben na 75 min maar eens gaan bellen hoe laat de bestelling kwam. Ik kreeg een licht geïrriteerde eigenaar aan de telefoon die zei dat de bezorger al onderweg was. Heeft daarna nog eens een half uur geduurd voordat het eten er was. Pizza was goed. S
12 aug 2018 om 22:26 Verkeerde pizza. Hadden 4 kazen besteld en kregen champignon pizza
3 aug 2018 om 12:19 Pizza’s waren lekker en nog goed warm. Bezorging al binnen een half uurtje!
28 jul 2018 om 14:03 2e bestelling deze week waarop we anderhalf uur moesten wachten. Beter om het dan even aan te geven als je bestelt. Bellen leverde alleen enige irritatie van hun kant op..... Eten prima in orde nu, hoewel eerder deze week ingedroogde saus op de pasta.
22 jul 2018 om 9:03 Ik ken restaurant want ben paar keer gegeten, ook een van mij favoriet. Thuis bestelling is nog anders dan verwacht. Desserts waren gesmoltenin dunne vla, was niet te eten. Hoofdgerecht ging wel, vond beetje droog, weinig saus. Echt jammer.
15 jul 2018 om 20:42 De zalm met witte wijnsaus was super. Bezorging precies op tijd en een erg vriendelijke bezorger.
15 jul 2018 om 20:04 De pasta was lekker. Alleen super lange bezorgtijd. En nja anderhalf uur is wel lang. Bel ff op ze minst. En 't brood echt hard. Als je zoveel klachten krijg over je brood waarom doe je er dan niks aan? Maar voor de rest was de pasta weer lekker zoals alt
1 jul 2018 om 21:35 Ik heb bijna 2 uur op mijn pizza moeten wachten. Toen ik belde werd mij verteld dat ze mij over het hoofd hebben gezien om terug te bellen.. er zou sprake zijn van een kapotte scooter.. ik had dit al een keer eerder meegemaakt.. ik bestel hier niet meer
25 jun 2018 om 8:55 Saaie smakeloze pizza en trage bezorging
24 jun 2018 om 9:59 Super lekker en goed bezorgd!
22 jun 2018 om 19:48 Pizza's waren koud en duurde meer dan een uur. Pizza's waren absoluut niet lekker. Vaker besteld en was altijd goed. Misschien deze keer pech gehad, maar ik bestel niet meer.
16 jun 2018 om 21:35 Bezorging was netjes op tijd. Eten was echt slecht. Risotto was super zout en een waterige soep, en daar dan 15 euro voor vragen, belachelijk!